Kunde: Royal Arena

Opgave: Partner Portal

Eksklusive oplevelser i Royal Arena

Royal Arena lægger rum til nogle af de største koncerter, sportsbegivenheder og events i Danmark. Og med op til 1,5 millioner besøgende på et år, er der travlt. Blandt de besøgende er Royal Arenas kommercielle partnere, der skal have en eksklusiv oplevelse hver gang, de besøger arenaen. Det kræver, at der er styr på logistikken.

Derfor har Royal Arena fået Dixon Creatives til at udvikle en partnerportal, hvor partnerne kan følge med i hvilke oplevelser, de deltager i, og hvor Royal Arenas medarbejdere kan holde styr på alle detaljer. Her er information om alt fra billetter, udsendte e-mails, reserverede pladser og bestilling af mad. Kernen i portalen er automatisering af alle processer. Når en proces sættes i gang, bliver der automatisk sendt beskeder til alle involverede og til de systemer, der har brug for oplysninger.

Billeder: Royal Arena

Højt serviceniveau

VIP-pladser og mad udgør et kapitel for sig selv. Royal arena har en hel etage og forskellige VIP-suiter og Club Tables, der er dedikeret udelukkende til de kommercielle partnere. Her kan de mødes med netværk og gæster og nyde en god middag. Via portalen kan partnerne booke pladser, og de kan bestille mad og drikkevarer. Der er flere forskellige menuer at vælge imellem,  og derfor er portalen integreret med cateringsystemet, så køkkenet har fuld kontrol over, hvem, der skal have serveret hvad og hvornår. Portalen er også fuldt integreret med Royal Arenas kassesystem og med Ticketmaster.

Dermed har Royal Arena fået en portal, der sparer tid og skaber overblik for medarbejderne og sikrer, at alt forløber, som det skal. Og dermed får partnerne den eksklusive oplevelse, de er kommet efter.

Skræddersyet løsning

Design og brugeroplevelse har Dixon Creatives været ansvarlig for, og udviklingen har en teknisk samarbejdspartner taget sig af. Dixon Creatives har  efterhånden stor erfaring med udvikling af partnerportaler og med at styre projekterne sikkert i havn. Men selvom de overordnede ideer kan anvendes af mange virksomheder, er der altid tale om skræddersyede automatiserede løsninger målrettet efter hver enkelt kundes specielle behov.

 • Arena Næstved
  Wordpress hjemmeside
 • Club Royal Arena
  Skræddersyet digital medlemsklub
 • Genau & More
  Ny Hjemmeside i drupal CMS
 • Ineva
  Nyt Responsive Website
 • Link Mobililty
  UX & Design
 • Live Nation
  Partner portal med overblik og automatiseringer
 • ODEON
  Responsivt website
 • Royal Arena
  Partner Portal