Kunde: Club Royal Arena

Opgave: Skræddersyet digital medlemsklub

Royal Arena, som har sin plads i hjertet af København, er en respekteret arena for underholdning, der er vært for en mangfoldighed af begivenheder, lige fra koncerter til store sportsbegivenheder. Med ønsket om at kunne tilbyde nye unikke oog eksklusive oplevelser til sine kunder og besøgende, henvendte Royal Arena sig til Dixon Creatives, med ønsket om at lancere "Club Royal Arena", en eksklusiv digital medlemsklub. Et sted for medlemmer har det lidt sjovere.

Udfordringen:

Royal Arena henvendte sig til Dixon Creatives, for at udvikle Club Royal Arena fra bunden. Udfordringen var at skabe en digital platform, der ikke kun afspejlede essensen af Royal Arena, men også tilbød en og engagerende oplevelse for dens medlemmer. Platformen skulle inkorporere de nyeste webudviklingsprincipper for at sikre optimal ydeevne og brugertilfredshed.

Løsningen:

Dixon Creatives tog en omhyggelig tilgang til udviklingen af Club Royal Arena, der integrerede design, brugeroplevelse (UX), programmering, projektledelse og kreativ sparring for at levere et state-of-the-art digitalt produkt

Resultat:

Lanceringen af Club Royal Arena markerede et betydningsfuldt skridt for Royal Arena og etablerede en kraftfuld digital platform til at engagere og belønne dets loyale fanbase. Responsen fra både medlemmer og administratorer har været meget positive, med mange rosende den intuitive brugeroplevelse. 

Konklusion:

Gennem strategisk samarbejde og innovativ eksekvering spillede Dixon Creatives en afgørende rolle i udviklingen af Club Royal Arena, idet de leverede en skræddersyet digital løsning, der indfangede Royal Arenas brands essens og samtidig tilbød enestående værdi for dens medlemmer. Dette vellykkede partnerskab illustrerer det transformative potentiale ved at kombinere kreativ vision med teknisk ekspertise for at skabe meningsfulde digitale oplevelser.

 • Arena Næstved
  Wordpress hjemmeside
 • Club Royal Arena
  Skræddersyet digital medlemsklub
 • Genau & More
  Ny Hjemmeside i drupal CMS
 • Ineva
  Nyt Responsive Website
 • Link Mobililty
  UX & Design
 • Live Nation
  Partner portal med overblik og automatiseringer
 • ODEON
  Responsivt website
 • Royal Arena
  Website