Om Dixon Creatives

Kreativ sparringspartner og medspiller

Den første person, du møder hos Dixon Creatives er Mark Dixon. Mark er indehaver af Dixon Creatives, og  har han det kreative ansvar. Med sine mere end 15 års brancheerfaring og er han også den, der har det store overblik og styrer alle projekter fra start til slut.

Og der er nok at se til. For Dixon Creatives er sparringspartner og kreativ medspiller for en lang række virksomheder – små som store. Samarbejde er et nøgleord for os. Vi lytter og spørger og designer. På den måde er vi blevet eksperter i at stille skarpt på, hvilken historie vores kunder prøver at fortælle og tilpasse webdesign og grafisk udtryk til den fortælling.

Digitalt og kreativt netværk

Vi har et robust og erfarent netværk af samarbejdspartnere, vi inddrager i projekterne, alt efter hvilke kompetencer der er brug for. Fra skarpe teknikere, kreative tekstforfattere og dygtige fotografer til eksperter i videoproduktion. Vi kan gennemføre projekter fra A-Z, eller vi kan stå for dele af et projekt. I bestemmer, hvor meget I vil deltage i projektet og hvor meget vi skal tage os af.

https://dixoncreatives.com/sites/default/files/styles/scale1920/public/IMG_2964_bw.jpg?itok=1yH3odpZ